Koordinátoři aktivit pro seniory se sešli již potřetí

Skoro po půl roce se opět sešel celý tým koordinátorů aktivit pro seniory z projektu MAS Společně pro Bohumínsko, reg.č.: CZ 03.02.01/00/22_008/0000224.

Hodnotil se nejen uplynulý rok, ale také se probíraly a plánovaly aktivity na celý letošní. A vypadá to, že se podaří i vkročit do oblasti propojené meziobecní spolupráce. Držíme palce!

Cílem setkání bylo také sdílet nápady, koordinovat úsilí a zajistit, aby se aktivity vzájemně doplňovaly a co nejlépe sloužily potřebám komunity.

Během diskuse zaznělo mnoho zajímavých nápadů a návrhů. Koordinátoři se shodli na tom, že je důležité zaměřit se na aktivity, které budou mít trvalý dopad na komunitu a které budou zároveň zábavné a poučné.

Mezi konkrétní návrhy patřily například:

  • Uspořádání série workshopů o tématech, která jsou pro komunitu důležitá, jako je například zdraví, životní prostředí nebo vzdělávání.
  • Zorganizování dobrovolnických akcí, které by pomohly zlepšit životní prostředí v území.
  • Uspořádání kulturních a sportovních akcí, které by posílily soudržnost komunity.

Setkání koordinátorů bylo velmi úspěšné a přineslo mnoho cenných nápadů a návrhů. Díky spolupráci koordinátorů se můžeme těšit na pestrou a bohatou nabídku aktivit i v tomto roce.

 

MAS Bohumínsko - Pomáháme regionu

Fotogalerie

Vyhledávání